Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
September 2015
Toeval?

Toeval?

 

Afgelopen zondag, op 30 augustus, ruimde ik onze zolder op. Deze tekening kwam ik tegen, uit mijn schooltijd. De vraag? Wat ik later worden wilde. En welke eigenschappen daarvoor nodig zijn. Toeval of niet: op 30 augustus, precies een jaar geleden was de boekpresentatie van Conflict bij boekhandel Derijks in Oss. Wat is er veel gebeurd sinds die bewuste dag waarop mijn meisjesdroom uitkwam. En wat heb ik veel geleerd! Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze om mijn loopbaan een andere richting in te sturen. Nu ben ik als auteur, tekstschrijver en journalist elke dag bezig met dát wat me past als een jas en daarom ook bloedgelukkig maakt. 
'Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te kijken of er nog meer in zit,' zegt posterheld Loesje. En daar sluit ik me volledig bij aan. 


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):

Zoeken

 

laatste nieuws