Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Oktober 2014
Tweede druk thrillerdebuut Conflict een feit

Tweede druk thrillerdebuut Conflict een feit

RAVENSTEIN – De tweede druk van thriller Conflict, geschreven door Susan Moonen, rolde binnen minder dan zes weken na verschijnen van de persen. Tijdens een drukbezochte boekpresentatie bij boekhandel Derijks op 30 augustus jl. nam Wobine Buijs – Glaudemans, burgemeester van Oss, het eerste exemplaar in ontvangst. Vanaf dat moment gingen de boeken als warme broodjes over de toonbank. Om het succes van de tweede druk te vieren staat er een extra signeersessie gepland bij van Tilburg Mode in Ravenstein. De schrijfster uit Berghem is op vrijdag 17 oktober van 14.30 uur tot 15.30 uur aanwezig om haar boek te signeren tijdens de Food, Fashion & Fundagen waarin volop aandacht is voor lekker leven in de breedste zin van het woord. Het verhaal van Conflict speelt zich af in Ravenstein en omgeving, wat het lezen van dit debuut extra aantrekkelijk maakt. Naast spanning en bloedstollende passages is er volop aandacht voor de emoties van de hoofdpersonen. Het verhaal is geschreven rond het thema ‘loyaliteit’ tussen mensen: wat zou jij doen als je iets afschuwelijks over je beste vriendin weet? Is je vriendschap sterk genoeg om het verraad te overleven? Termen als ‘droomdebuut’, ‘pageturner’ en ‘beste vrouwenthriller’ worden meerdere malen genoemd in de recensies.


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):

Zoeken

 

laatste nieuws