Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.

over ons

susan_moonen.jpg "Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it." 
Steve Jobs

 

De drijvende kracht achter Moonen Media is Susan Moonen.

 

“Als kind wilde ik maar één ding. Schrijven. Altijd was ik op verschillende manieren in de weer met tekst en taal. Toch liet de keuze voor het schrijversvak op zich wachten. Ik volgde marketingopleidingen, dook volop het bankwezen met bijbehorende studies in, bouwde met plezier aan een mooie loopbaan bij Rabobank en rondde succesvol een vierjarige studie commerciële economie aan Avans Hogeschool af. De vele gesprekken met klanten, waarin ik probeerde hun motieven voor keuzes te achterhalen om ze passend te kunnen adviseren, gaven me energie. Al vond ik het soms ook beperkend. Inhoudelijk ging het altijd over financiële zaken, terwijl er zoveel meer interessants te delen was.

 

Toen mijn dochter van zes me op een avond vroeg wat ik later worden wilde toen ík kind was antwoordde ik zonder aarzelen. “Schrijfster,’ zei ik en het zaadje was geplant. Een jaar later was mijn thrillerdebuut geschreven en vond ik een uitgever. Ik bezocht Hogeschool Utrecht - Centrum voor communicatie en journalistiek om me te verdiepen in copywriting en zegde mijn baan op. Er kwamen wat zakelijke tekstopdrachten voorbij en al snel ging ik vaak op pad voor het Brabants Dagblad.
Nog eens een jaar later richtte ik Moonen Media op. De puzzel viel in elkaar. Mijn commercieel economische achtergrond, waarin ik leerde om een product in de markt te zetten van grondstof tot eindgebruik, bleek waardevol in combinatie met mijn communicatieve vaardigheden en schrijftalent. 

 

Vol energie zet ik me elke dag in om teksten te schrijven die mensen in beweging brengen. 
Als journalist en tekstschrijver verdiep ik me nog altijd in het verhaal áchter de mens. Van huisarts tot harmonie, van emigrant tot ondernemer, van bestellerauteur tot chef-kok en van scholier tot scenarioschrijver. Geen dag is hetzelfde. 
Moonen Media combineert voor mij het beste uit twee werelden: het extraverte ondernemerschap met commercie en ‘de boer op’ en het introverte schrijven vol schaven en schrapen tot een tekst perfect is. 
Tot de al-ler-laatste . ” 


› Waarom goede tekst uw klant  aanzet tot actie
› Verbeter uw omzet vandaag nog!