Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Juni 2018
Moonen Media sluit haar deuren

Moonen Media sluit haar deuren

Nou ja, voor even dan: we vieren vakantie vanaf 16 juli aanstaande. Op maandag 13 augustus staan we weer fris en energiek in de startblokken voor sprankelende teksten, enthousiaste interviews en meer van dat soort leuks.

Kwalitatieve afronding
Deze laatste paar weken gebruiken we om afgesproken deadlines te halen en alle zaken netjes af te ronden, zodat we over en weer met een gerust hart op vakantie kunnen. 

Tot slot... 
We wensen je een hele fijne vakantie toe. Liefst vol van plezier, bewust genieten en ontspanning met je naasten. Want dat is, om Humberto Tan nog maar eens aan te halen, tóch uiteindelijk waar het in basis allemaal om draait. 

We spreken elkaar! 

Hartelijke groet,
Susan Moonen 

PS We staan áltijd open voor gekke foto's van taalzaken uit binnen- en buitenland. Deel ze met ons via de sociale media of onze site!


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):