Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Mei 2018
Ja, je kan me nog meer vertellen...

Ja, je kan me nog meer vertellen...

Hartstikke leuk hoor. Al die aanstekelijke marketingverhalen over content, branding, campagnes en meer van dat soort gespuis. Maar zélf hebben ze nog een ietwat gedateerde website met dito design...

Dus...
Geef maar toe, ik hóór het je denken. Nou, het is idd tijd voor een grote rebranding: as we speak wordt onze nieuwe huisstijl ontwikkeld, uiteraard inclusief responsive website. Het is zoiets als die schilder die zélf al járen zijn kozijnen moet schilderen...

Zwart of met suiker?
Komt goed. Wordt aan gewerkt. We hebben het gewoon heel erg druk met opdrachtgevers helpen : ) Benieuwd? Vragen? Of gewoon ordinair nieuwsgierig? Bel even voor een goed verhaal en dito koffie. 

Energieke groet,
Susan Moonen 

 


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):