Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Juli 2017
En toen... was het vakantie!

En toen... was het vakantie!

Heb je ook bijna vakantie? Ik gok en hoop van wel. Mij brengt zo'n periode in een ander land onverminderd inspiratie, ontspanning en nieuwe inzichten. Inzichten die ik meeneem terug naar huis. Mijn leven, dat hoofdzakelijk bestaat uit werken, muziek maken, fysiek en mentaal gezond leven en me richten op mijn gezin, familie, vrienden en andere mensen, lijkt steeds simpeler te worden.

Eenvoudig leven
Het gros van wat buiten die actitiviteiten valt doe ik simpelweg niet. Kun je je voorstellen hoeveel rust dat geeft? Zeker in een tijd waain er zoveel prikkels, informatie en mogelijkheden zijn die om aandacht vragen. Apple-oprichter Steve Jobs zei het al eens treffend: 'Deciding what not to do is as important as deciding what to do.' 

Ik gun iedereen de rust en focus die het oplevert en wens je een hele fijne vakantie met je naasten toe!

Hartelijke groet,
Susan


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Drom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentile) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dt eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel n je omzet je vertellen hoe gaaf het is om cht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):