Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Februari 2017
Voorlopig geen derde boek!

Voorlopig geen derde boek!

Terug naar de kern. Dát is wel mijn thema van het afgelopen jaar geweest. Ik stond met een half been in een boek en met anderhalf been in het succes van Moonen Media van waaruit ik werk als copywriter, journalist en ghostwriter. Ik moest keuzes maken, omdat er veel mooie projecten op mijn pad kwamen waardoor het soms onmogelijk leek om nee te zeggen. De beperking van 24 uur in een dag... Een gezin wat aandacht verdient, de muziek die ik maken wil, mijn sport die me lekker in mijn vel laat voelen, mensen die me vragen wanneer mijn derde boek komt. Het zindert heerlijk... nog altijd.

Het derde boek...
Inmiddels heb ik de beslissing genomen. Het kostte me bloed, zweet en bijna-tranen, maar ik heb besloten om voorlopig geen derde boek te schrijven. Waarom? Mijn onderneming loopt als een tierelier. Ik spreek elke dag opnieuw zoveel (eigen)wijze, inspirerende en succesvolle ondernemers. Dat kan én wil ik niet meer missen, het geeft veel energie! Het heeft me doen inzien dat het schrijven van een boek, in basis best een eenzame aangelegenheid is. Tuurlijk. Het ziet er allemaal fantastisch uit aan de buitenkant. Boekpresentaties. Interviews. Radio. Tv. Signeersessies. En, even onder ons, dat is het ook. Tis romantiek ten top. Maar het voortraject doe je nog altijd in je uppie. Een boek schrijven doe je immers niet zomaar: dat kost ontzettend veel tijd. Dat is niet hetgeen waar ik op dit moment voor kiezen wil. En als er één ding is wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, dan is het ik mijn eigen richting wil volgen. Ook als dat dwars tegen de stroming in is. Ik heb inmiddels serieuze spierballen van het zwemmen ; )

Hoe nu verder? 
Voorlopig wil ik, naast mijn werk voor Moonen Media, terug naar de kern: spontane columns schrijven over de zaken die me grijpen. Gewoon, over de dingen die op mijn dagelijkse pad komen. Mijn gezin, de samenleving en alles daartussen. Zonder schema. Zonder deadline. Het is hoe ik ooit begon en mijn lezerspubliek opbouwde. 

Lijkt het je wat om op die manier met elkaar in contact te zijn? Laten we dan verbonden blijven via Facebook, Twitter, LinkedIn of dit blog. Past je dit niet? Voel je vrij om uit te schrijven.

Soms moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit, aldus Loesje. Ik zeg: helemaal eens en wens je een toptijd toe!

Hartelijke groet,
Susan Moonen


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):