Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Februari 2018
Hoe heilig wil je het hebben?

Hoe heilig wil je het hebben?

Drie kinderen, een kantoor aan huis, een piano n een hond. Zie je mijn interviews en Skype-meetings voor Moonen Media al voor je?

Precies, tijd voor een aanvullende werkplek dus. En dan kom je plots bij een oude kerk met bruisende buzzplek voor ondernemers terecht, namelijk Bizztopia in Oss. Goede koffie, dito wifi en een fijne iedereen-is-goed-zoals-hij-is-sfeer. Yep. Count me in!  Amen


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Drom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentile) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dt eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel n je omzet je vertellen hoe gaaf het is om cht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):