Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Juli 2017
Keuzestress: om gék van te worden...

Keuzestress: om gék van te worden...

Meer omzet. Meer opdrachtgevers en nieuwe kansen. Natuurlijk, ook ik ben er vanuit mijn ondernemersrol  helemaal gek op. Toch heb ik het afgelopen jaar bewust keuzes gemaakt. Noodgedwongen overigens, want er was meer werk dan ik als zelfstandige zónder personeel aankon. En mijn opgedane inzicht wil ik graag even kort met je delen. 

Groeien of genieten?
Ik heb er namelijk bewust voor gekozen om niet schaalbaar te zijn. In gewoon Nederlands: ik heb besloten geen personeel aan te nemen.  Volledig tegen de stroming in, en al helemaal niet passend bij de hoeveelheid werk die op me afkomt. Ik geef toe; in het begin gingen ook mijn nekharen er recht van overeind staan. Het betekende immers dat ik concreet 'nee' moest gaan zeggen tegen spannende nieuwe opdrachtgevers, omdat mijn werkweek simpelweg vol zit. Ik wil immers meer met mijn leven dan alleen maar werken. Je weet wel, voor het bewaken van de balans enzo. 

De moraal
Daarom stuur ik je dit bericht: om te laten weten dat ik zuinig op je ben. Omdat je behoort tot één van mijn vaste klanten waarmee ik op meer of minder regelmatige basis samenwerk. Uiteraard noteer ik  gretig alle gegevens van nieuwe opdrachtgevers die zich melden. Maar daar blijft het voorlopig bij. Steve Jobs zei ooit 'Deciding what not to do is as important as deciding what to do.' En daar sluit deze gedreven ondernemer zich absoluut bij aan.

En dan nog even dit...
Trouwens, ook gedreven ondernemers laden zich even op zo nu en dan. Weet daarom dat ik van 21 juli tot en met 20 augustus met vakantie ben. Vanaf maandag de 21e  sta ik weer helemaal tot je beschikking. Inclusief keurig gekamd kapsel. Beloofd.

Tot zover.
Tot later.

Fijne vakantie! 

Hartelijke groet,
Susan

PS Zaken die écht niet kunnen wachten? Stuur een app naar 06 520 711 71. 


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):