Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
Februari 2017
Mag ik in jouw hart zijn?

Mag ik in jouw hart zijn?

Tuurlijk. Valentijn is alweer even voorbij. Maar toch. Er is niets mis met een lekker degelijke liefdesverklaring zo nu en dan. Voor sommigen onder jullie is het alweer even geleden dat we elkaar spraken. Met anderen heb ik een hotline omdat we elkaar dagelijks spreken. Hoe onze contactfrequentie ook is: ik wil me graag met je (blijven) verbinden, omdat we in het nabije of wat verdere verleden op een prettige manier met elkaar hebben samengewerkt.
 
Gn verkoop, wl aandacht
En nee, ik wil niets verkopen. Wat ik wl wil is waarde leveren voor jouw bedrijf door het maandelijks schrijven over onderwerpen die jou raken, interesseren of bezighouden in je dagelijkse praktijk. Want, hoe kies je nu bijvoorbeeld een goede tekstschrijver? En hoe zorg je ervoor dat jouw persbericht wl wordt geplaatst?
 
Verbinden werkt
Ik geloof heilig in het geven van oprechte aandacht. Zonder commercieel doel, zonder bijbedoelingen. Want uiteindelijk komt een goede samenwerking alleen van de grond als er een goede klik zit tussen de mensen die er samen voor kiezen om deze chemie  aan te gaan. En dat is wat ik in de afgelopen 2 jaren gedaan heb: een fijne groep opdrachtgevers om me heen verzamelen. Ben ik op zoek naar meer werk? Nee, niet direct. Wl deel ik graag mijn kennis met je op het gebied van tekst, content, marketing en alles meer wat je helpt om bij jouw klanten en potentile klanten zichtbaar te blijven. Bijna zoals een liefdesverklaring, maar dan stukken concreter. 


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Drom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentile) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dt eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel n je omzet je vertellen hoe gaaf het is om cht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):