Ontvang maandelijks het laatste nieuws, gratis schrijftips en inzicht van collega-ondernemers in uw mailbox.
December 2016
Een vlammende nieuwjaarsgroet!

Een vlammende nieuwjaarsgroet!

Si-hi-lent night. Ho-ho-ly night. Aaaall is calm, aaall is... Nou, niet dus. De gemiddelde ondernemer is niet calm. Wel bright. Kalmte gaat je niet redden dit jaar, want ondernemen is gáán, tot de klus geklaard is. Ook als de rest van Nederland allang ligt te slapen. Maar dat is oud nieuws voor jou.

Ondernemen loont
Economische groei blijft een abstract begrip. Er is veel over te schrijven, ik houd het kort. Consumenten kopen weer. Ondernemers worden positiever. Herstel zit in de lucht. En dat staat synoniem voor kansen. Wat mij betreft biedt 2016 kansen te over en daar hoort kalm aan doen simpelweg niet bij.

Blijf bij je kern
Vandaag precies 1 jaar geleden richtte ik Moonen Media op. Ik leerde snel: wat niet binnen je core business valt besteed je beter uit. Waarom? Dan houd je tijd over voor de passie waar je onderneming op gebouwd is. In mijn geval het schrijven van teksten.

Vooruit dan...
Goed, we spreken wat af samen. We gaan het kalm aan doen. Maar liefst een hele dag: op 1 januari. En daarna? Daarna gaan we vlammen voor een spetterend 2016. Deal?


Susan Moonen van Moonen Media

Ik ben er voor ondernemers die begrijpen dat een eerlijk en open verhaal het meest bijdraagt aan zakelijk succes. Dáárom schrijf ik voor bedrijven: om ze te laten groeien, onder meer door het delen van authentieke teksten. En dat gaat verder dan schrijven over jouw aanbod. (Potentiële) klanten zijn van nature immers altijd op zoek naar het waarom achter jouw manier van werken. Dat triggert ze (in eerste instantie) meer dan jouw product of dienst. Het gaat in basis om vertrouwen, beleving en oprechtheid. En als je dát eenmaal begrijpt, heb je goud in handen.

Wat je ontvangt?
Teksten die raken en jouw klanten in beweging brengen. Ik baseer me volledig op de emoties, wensen, vragen en problemen binnen jouw doelgroep. Ik schrijf voor online en offline media. We bellen, Skypen of ontmoeten elkaar persoonlijk. Jij kiest. Want ik wil jouw verhaal beluisteren op de manier die het beste bij je past. Het enige wat ik van je vraag is om je open te stellen. Lastig? Ongemakkelijk? Wacht maar tot dat onderbuikgevoel én je omzet je vertellen hoe gaaf het is om écht verbinding met je klanten te maken.

Ook geraakt?
Bel met 0412 765 005 of stuur een e-mail naar info@moonenmedia.nl


Vertel ook jouw verhaal!

Laat je reactie achter of deel dit bericht.

 

Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):